Fudbal

Direktno.rs

17. 02. 2024. 10:26 4

Za njom se svi okreću: Antonela Mesi u kratkoj haljini (FOTO)

Lionel Mesi prošlog leta odlučio je karijeru da nastavi u Interu iz Majamija, a čini se da odlazak u Sjedinjene Američke Države i te kako godi najboljem igraču svih vremena i njegovoj porodici. No, ovaj put Mesi se našao u centru pažnje zbog fotografije koju je objavila njegova supruga Antonela i njene prekratke haljine.

Mesi se dosta slobodnije kreće jer ga fanovi ne proganjaju po ulici, a viđen je čak i u supermarketu sa suprugom. On i Antonela često idu na večere po restoranima u Majamiju gde mogu uživati u privatnosti i činjenici da ih niko ne uznemirava.

Nakon odlaska u Majami čini se da se više opustila i Antonela koja je počela da se nalazi u centru pažnje američkih tabloida zbog svojih golišavih izdanja koje od nje nismo navikli da gledamo.

Tako je Mesijeva supruga sinoć izazvala dosta pažnje jer je objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali svi su odmah zapazili kratku haljinu Antonele kojom je istakla obline.

U prvom planu našla se zadnjica Mesijeve supruge koja je postala glavna tema na društvenim mrežama jer Antonela u takvim izdanjima nije baš javno objavljivala fotografije, ali očito da ovaj put nije mogla da odoli.

Antonela je dobila velike pohvale fanova zbog svog fizičkog izgleda, a iako ima troje dece svoju liniju je zaista dovela skoro do savršenstva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati