Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

15. 02. 2024. 23:01 0

Milan razbio Ren, Di Maria je heroj Benfike

Milan je silovito počeo nokaut fazu Lige Evrope i jasno stavio do znanja svima da napada trofej u ovom takmičenju. Naime, rosoneri su razbili Ren rezultatom 3:0. Epitet igrača utakmice poneo je Ruben Loftus-Čik. Postigao je prva dva gola za Rosonere, oba udarcima glavom.

Milan je poveo nakon pola sata igre, sa desne strane centrirao je Florenci, a Loftus-Čik bio je najviši u skoku i matirao 38-godišnjeg Stiva Mandandu.

Drugi gol pao je na samom početku drugog poluvremena. Korner je izveo Teo Ernandez, Mandanda je odbranio neobičan pokušaj Kjaera leđima, ali samo do Loftusa-Čika, koji postiže drugi gol na meču.

U 53. minutu na semaforu je već pisalo 3:0 posle najlepše akcije na meču. Bila je to majstorija Rafaela Leaa. Najpre je petom odigrao do Tea Ernandeza, Francuz mu je vratio loptu, a Portugalac je rutinski prosledio u mrežu.

Luka Jović je meč ispratio sa klupe za rezervne igrače.

Benfika je tek na kraju utakmice usplea da slomi otpor Tuluza i zasluženo slavi sa 2:1.

Rafa Silva je u prvom poluvremenu pogodio okvir gola, da bi u 68. minutu zahvaljujući pozivu iz VAR sobe domaći tim dobio penal, koji je realizovao veteran Anhel Di Marija. Međutim, samo sedam minuta kasnije Danac Mikel Desler, zaboravljen na drugoj stativi, efektno hvata loptu za 1:1.

Činilo se da će Francuzi odneti bod, a onda je Benfika u sudijskoj nadoknadi vremena dobila novi penal. Ponovo je loptu uzeo Di Marija i u 90+8. minutu postavio konačnih - 2:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati