Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 02. 2024. 20:03 3

Nerealno: Navijači satima čekaju da se druže s Ledejem (VIDEO)

KK Partizan je u klupskoj prodavnici ispred Arene organizovao druženje Zeka Ledeja i navijača, veliki broj pristalica kluba došao je kako bi se fotografisao sa američkim košarkašem, a red ide čak i oko hale.

Naime, košarkaški klub najavio je da će ovog utorka na druženje sa navijačima u prodavnicu kluba doći baš Ledej. Naravno, mnogi navijači su ozbiljno shvatili ovaj poziv i par sati ranije došli kako bi bili prvi u redu za potpis i fotografiju.

Tako, tačno u 19 sati Ledej se pojavio pred navijačima i odmah dobio aplauz svih. Sa raširenim rukama, Ledej je prošao kroz "špalir", a onda ušao u prodavnicu. Jedan po jedan, navijač mu je prilazio, razgovarao, fotografisao se sa njim, a svako je dobio i potpisanu karticu na kojoj je Amerikanac.

Podsetimo, pre Ledeja Partizan je organizovao i druženje navijača sa Džejmsom Nanelijem, koje je takođe bilo ogromno. Bek crno-belih je izrazio želju da ostane sa navijačima dokle god oni to budu želeli. Hoće li i Ledej uraditi isto?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati