Fudbal

[ Izvor: Mozzart sport ]

01. 02. 2024. 19:44 0

Japanac izbačen iz reprezentacije zbog seks sklandala

Ozbiljan skandal uzdrmao je fudbalsku reprezentaciju Japana usred Azijskog kupa. Posle pobede nad Bahreinom (3:1) u osmini finala kontinentalnog takmičenja FS Japana je saopštio da će Džunja Ito napustiti nacionalni tim zbog seks-skandala koji je procurio u medijima.

Portal Dejli Šinčo je objavio vest da je protiv napadača Remsa podignuta optužnica za silovanje. Potvrdila je i policija u Osaki da je dobila prijavu protiv 30-godišnjeg fudbalera, posle čega je on napustio nacionalni tim.

Ito je optužen da je u junu prošle godine, posle prijateljske utakmice sa Peruom, napio dve devojke i potom imao seks sa njima bez njihove dozvole.

- Koliko smo razumeli različita izveštavanja u slučaju Džunje Ita, obe strane imaju različite tvrdnje. Zbog toga smatramo da je potrebno biti oprezan kada se priča o toj temi. Posle razmatranja Itovog fizičkog i mentalnog stanja, FS Japana je doneo odluku da on napusti nacionalni tim - saopštili su Plavi samuraji.

U prve dve utakmice grupne faze Azijskog kupa Ito je bio starter, protiv Vijetnama (4:2) je odigrao svih 90 minuta, dok je protiv Iraka (1:2) proveo na terenu 74 minuta. Protiv Indonezije (3:1) u poslednjem kolu je ušao sa klupe u finišu utakmice, dok je juče protiv Bahreina (3:1) u osmini finala ostao među rezervama. Ovog četvrtka Ito nije trenirao sa ekipom, već individualno, posle čega mu je saopšteno da napusti nacionalni tim.

Ito će se vratiti u Francusku, kako bi se stavio na raspolaganje treneru Remsa Vilu Stilu. Ove sezone je odigrao 17 mečeva u Ligi 1, uz učinak od dva gola i četiri asistencije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati