Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

31. 01. 2024. 13:38 0

I Mitrović pred odlaskom iz Zvezde - za milion i po evra?!

Početak je bio idealan, razrada - mnogo gora. I Stefan Mitrović je izgubio minute u timu Crvene zvezde, ali klub, po svemu sudeći, neće izgubiti ono što je uložio u 21-godišnje krilo iz Kruševca, mada neće ni uzeti onoliko koliko je isprva planirao.

Jer proletos je Mitrović bio startni fudbaler crveno-belih i na leto je mogao da bira gde će. Herta i Verona su primetile njegovu brzinu i bile spremne da plate i do 5.000.000 evra za potpis tada reprezentativnog igrača. U Ljutice Bogdana su smatrali da bi u doglednoj budućnosti mogli da izvuku i više.

Međutim, kada je stigao Barak Bahar - stvari su se promenile. Izraelac jeste lansirao Kostu Nedeljkovića i Jovana Mijatovića od kojih će Crvena zvezda prihodovati sigurnih 17.000.000 evra, a možda i više, ali je Mitrovića vratio da u sistemu sa trojicom štopera igra krilnog beka.

Tu se igrač nije najbolje snašao, polako je padao u drugi plan i već u septembru ispao iz tima kad je u pitanju Superliga, mada je igrao prve tri utakmice Lige šampiona, da bi naredne tri gledao sa klupe.

U takvim okolnostima suma od 5.000.000 evra više nije bila realna. Verona se opet javila, ali sada sa značajno skromnijom ponudom. Prema saznanjima Mocart sporta Italijani nude oko 1.500.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje.

Na Topčiderskom brdu treba da odluče šta će. Verovatno da mnogo toga zavisi i od toga da li novi trener Vladan Milojević vidi Mitrovića u timu? A i ako Zvezda bude pozitivno odgovorila - biće to trka sa vremenom. Prelazni rok u Seriji A završava se u četvrtak, a Verona bi prvo morala da oslobodi mesto za jednog igrača rođenog van Evropske unije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati