Fudbal

Direktno.rs

27. 01. 2024. 20:40 0

Bruka Barselone: Viljareal joj dao 5 komada

Fudbaleri Barselone pamtiće dugo utakmicu protiv Viljareala. Naime, katalonski gigant izgubio je na svom terenu od Žute podmornice sa 3:5.

Bolje poluvreme na Kamp Nou stadionu odigrao je gost. Žutoj podmornici je poništen gol Morena u 22. minutu zbog faula. Potom se ispravio u 41. minutu za vođstvo na poluvremenu. Viljareal je duplirao prednost. Ahomač postiže gol za 2:0 u 54. minutu za šok na Nou Kampu.

Katalonci su postigli gol za 1:2. Nadu u preokret dao je Gundogan u 61. minutu. Katalonci stižu do 2:2 preko Pedrija osam minuta kasnije nakon gola nemačkog internacionalca. Furiozni period su nastavili i stigli do 3:2 i potpunog preokreta, dva minuta nakon izjednačujućeg gola.

Strelac je Arauho. Viljareal je na šest minuta do kraja izjednačio. Dvostruki asistent Zerlot uposlio je Gonsala Gedeša u 84. minutu. Potpuni šok viđen je u nadoknadi. Zerlot je posle dve asistencije pogodio za pobedu Žute podmornice i dodatno udaljavanje od zone ispadanja. Odlično veče Viljareala upotpunio je Hose Luis Morales za konačnih 5:3.

Barsa sada zaostaje za vodećim dvojcem Realom i Đironom, osam, odnosno 10 bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati