Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

26. 12. 2023. 17:08 4

Vučelić se rugao Duljaju: Šta bi tek bilo da su igrači imali za hleb i mleko

Milorada Vučelića i dalje u Humskoj smatraju za predsednika FK Partizan, iako je na tu funkciju podneo ostavku još u avgustu ove godine.

Na predstavljanju novog kalendara ovog utorka Vučelić se prisutnima obratio kao predsednik kluba, a sebi je dao za pravo da komentariše i trenera Igora Duljaja, koji je uz igrače najzaslužniji za uspehe na terenu u dosadašnjem delu sezone.

Međutim, daleko od toga da uspesi u domaćem prvenstvu znače i dobro i stabilno stanje u klubu, koji vode ljudi očigledno nesposobni za velika dela, što se pokazalo u godinama iza nas.

- Želim svima srećnu Novu godinu i Božićne praznike. Ma gde bili na tabeli crno-beli, ipak je najbolje kada si prvi. Čestitam igračima Partizana i stručnom štabu na čelu sa Igorom Duljajem - započeo je Vučelić.

Potkačio je i sve ostale srpske klubove, koji su igrali u Evropi.

- Ovo je prilika da čestitam Partizanu i na jedinoj pobedi u Evropi ove sezone, od svih naših klubova. Doneli smo Srbiji bod, koliko svi ostali nisu zajedno, iako nismo uspeli da se plasiramo u grupnu fazu. Jedina pobeda u Evropi, šta bi bilo da smo bili drugi… Zato je za druge sezona bila turistička, dobra za avio kompanije, da se vidi svet. Mi smo pravi srpski klub. Protiv velikih uvek igramo izvanredno. Kao što je bilo u ratovima, najjači smo bili protiv najvećih sila.

Onda se na neprimeren način "našalio" sa trenerom.

- Velike čestitke Duljaju, da se malo i našalim na Igorov račun, zamislite tek šta bi bilo da su igrači imali za hleb, mleko i kafu. Nije istina da pregovaramo sa drugim trenerima. To su glasine i spekulacije. Mi nikada nismo pričali sa drugim kandidatima dok smo imali trenera, čak ni onda kada smo znali da Stanojević neće ostati. Duljaj ostaje i sa njim idemo u nastavak sezone.

Čestitao je i Omladinskoj školi Partizana na uspesima.

- Pohvale i našoj školi, pogotovo omladincima na izvanrednim rezultatima u Ligi šampiona - zaključio je Vučelić.

Da podsetimo, Vučelić je u avgustu podneo ostavku pod pritiskom navijača, koji su i dalje u bojkotu, te ne dolaze u Humsku na utakmice.

Inače, Duljaj je više puta tokom sezone imao zanimljive izjave na račun uprave kluba. Jednom je ukazivao na kašnjenje plata i neredovne isplate, a poslednja u nizu izjava koje su privukle pažnju bila je vezana za mesto trenera Partizana. Duljaj je istakao da ima najmanje pet kandidata za trenera Partizana, te da mu ponekad neki vređaju inteligenciju.

Većina navijača je od početka sezone na strani Duljaja, dok uprava uopšte nema podršku među pristalicama Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati