Fudbal

[ Izvor: Nova.rs ]

26. 12. 2023. 16:33 9

Vučelić podneo ostavku, a obraća se kao predsednik kluba?!

Milorad Vučelić je krajem avgusta 2023. godine podneo ostavku na mesto predsednika Partizana, ali mesecima kasnije izgleda da to, ipak, nije slučaj. Ili jeste? To izgleda ne znaju ni u Humskoj.

Na promociju novog kalendara FK Partizan za 2024. godinu u jednom beogradskom hotelu, prisutnima se, između ostalih, obratio i Milorad Vučelić, koji je i na zvaničnom sajtu kluba predstavljen kao predsednik.

Kako sad to? Ko se ovde s kim igra i na koji način? Kakve su ovo obmane, laži i prevare?

Vučelić je uz direktora Miloša Vazuru apostrofiran kao glavni krivac za devastiranje srpskog giganta koji godinama unazad nije u stanju ni da osvoji Kup Srbije, a kamoli uđe u ozbiljnu borbu za titulu sa Crvenom zvezdom. Ove sezone situacija na terenu se popravila, barem u domaćem prvenstvu, jer trener Igor Duljaj izvlači maksimum iz ekipe, ali to ne znači da se klub izvukao iz ostalih problema.

Pod velikim pritiskom navijača, Vučelić se povukao krajem avgusta, ali da li je to stvarno ili samo igranka, pokazaće se u narednom periodu. U svakom slučaju, neko ko je podneo ostavku, ne treba da se predstavlja kao predsednik Partizana, to je valjda jasno.

Ono što je takođe problematično jeste da su navijači i dalje u bojkotu, što znači da ne dolaze na domaće utakmice, a Miloš Vazura očigledno ne želi da se povuče.

Novi predsednik nije izabran ni posle skoro četiri meseca od ostavke Vučelića, iako je rok po statutu za to bio mesec dana, kako su i sami u klubu najavili. Ipak, od avgusta se na tu temu nije mogla čuti ni reč iz Humske, a nema naznake da će se nešto promeniti ni u narednim danima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati