Fudbal

Direktno.rs

23. 12. 2023. 15:36 0

Očajni Junajted izgubio i od Vest Hema

Fudbaleri Vest Hema pobedili su Mančester junajted sa 2:0 u 18. kolu Premijer lige.

Strelci za Vest Hem bili su Džerod Boven u 72. i Mohamed Kudus u 78. minutu, ali jednake zasluge ima i Lukas Paketa, koji je bio dvostruki asistent.

Prvo poluvreme nije bilo preterano zanimljivo, praktično jedinu veliku šansu imao je Alehandro Garnačo, čiji je udarac u situaciji jedan na jedan zaustavio odlični Areola.

Vest Hem je prvi pripretio u nastavku, u 56. minutu je posle centaršuta Boven nadvisio Antonija u skoku i odlično gađao glavom, ali je Onana odlično intervenisao.

Ipak, 15 minuta kasnije, u istom ovom duelu uspešniji je bio Boven. Paketa je poslao neverovatnu loptu preko čitave odbrane Junajteda, Bovenov prvi udarac je odbranio Onana, ali nije mogao i drugi, pa je ofanzivac Vest Hema posle odbitka doneo prednost od 1:0.

Sve je bilo gotovo šest minuta kasnije, posle velike greške Maina, Paketa je poslao sjajan pas do Kudusa, koji je prihvatio loptu i pogodio sam dalji ugao po zemlji za 2:0.

Vest Hem je do kraja rutinski sačuvao prednost, Mojesov tim je odigrao taktički odlično i zrelo, dok je Junajted još jednom pokazao da je ove sezone ništa više nego prosečna premijerligaška ekipa.

Vest Hem je sada šesti sa 30 bodova, ima dva više od Mančester junajteda, koji je osmi i sve dalje od plasmana u Evropu.

U narednom kolu, Mančester junajted dočekuje Aston Vilu, dok Vest Hem ima težak posao na gostovanju Arsenalu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati