Fudbal

M. Z.

18. 12. 2023. 12:19 0

Žreb za LŠ: Derbiji Španaca i Italijana za četvrtfinale

Ovog petka je održan žreb za osminu finala Lige šampiona, a derbiji su u duelima španskih i italijanskih predstavnika - Napolija i Barselone, odnosno Intera i madridskog Atletika.

Parovi osmine finala Lige šampiona:

Porto - Arsenal
Napoli - Barselona
PSŽ - Sosijedad
Inter - Atletiko Madrid
PSV - Dortmund
Lacio - Bajern
Kopenhagen - Mančester siti
Lajpcig - Real Madrid

Nema nikakve dileme, prštaće sve u duelima španskih i italijanskih predstavnika u borbi za četvrtfinale. A ti mečevi imaju i te kakav značaj, jer će duel Napolija i Barselone biti okršaj bivših klubova Dijega Armanda Maradone, u kojima je praktično bio božanstvo, dok duel Intera i Atletika ima emotivni značaj za Dijega Simeonea, trenera "jorgandžija", koji je tokom igračke karijere nosio dres Intera.

Kada je reč o ostalim mečevima, jasno je da je veoma dobro prošao Pari Sen Žermen, koji je izbegao mine iz prvog šešira, te je za protivnika dobio objektivno najmanje zvučno ime - Sosijedad.

Sreće je imao i Mančester siti, koji će koplja ukrstiti sa Kopenhagenom, dok će Real igrati sa Lajpcigom, sa kojim nije imao mnogo problema u minulim sezonama Lige šampiona.

Ko će u četvrtfinale, saznaćemo sredinom marta. Jer, prvi mečevi osmine finala igraju se 13. i 14, odnosno 20. i 21. februara, dok su revanši na programu 5. i 6, odnosno 12. i 13. marta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati