Fudbal

Direktno.rs

14. 12. 2023. 13:09 20

Mrkela o učešću u LŠ: Ove godine najviše pokazali

Fudbaleri Mačester sitija savladali su Crvenu zvezdu sa 3:2 u Beogradu, pa se ekipa Baraka Bahara porazom i sa samo jednim bodom oprostila od Lige šampiona, što na "Marakani" smatraju uspehom.

- Važno je napomenuti da je ovo naše treće takmičenje u Ligi šampiona, pri čemu smo u prvom osvojili četiri boda, u drugom tri boda, a ovaj put smo osvojili samo jedan bod. Ako uporedimo sva tri takmičenja koja smo odigrali, mislim da smo ovaj put najviše pokazali, iako smo osvojili najmanje bodova. Igrali smo dobar fudbal i postavili smo određene ciljeve za ovo takmičenje ove godine - da budemo brži, mlađi i konkurentniji u utakmicama koje igramo u Ligi šampiona - izjavio je Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde za televiziju K1.

- Znamo da je to najjače takmičenje na svetu, i mislim da smo se, izuzev rezultatskog aspekta, u svim ostalim segmentima pokazali dobro. Primili smo najmanje golova u ovom ciklusu takmičenja - 15 golova. Prve godine smo primili 17, a druge 20. Postigli smo sedam golova, dok smo ranije postizali 3, odnosno 4 gola. Parametri pokazuju da smo bili dobri, izuzev rezultatskog aspekta gde nismo osvojili dovoljan broj bodova, i po mom mišljenju, mogli smo to postići - dodaje Mrkela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati