Fudbal

Direktno.rs

02. 12. 2023. 15:33 18

Evo dokaza da je Vidić u pravu za Piksijeve pare od FSS (FOTO)

Proslavljeni fudbalski as Nemanja Vidić otvorio je Pandorinu kutiju u Fudbalskom savezu Srbije. Govorio je o finansijama, istakao je da je selektor naše reprezentacije Dragan Stojković Piksi zajedno sa stručnim štabom za dve godine primio 16 miliona evra. Nemušto su odgovarali FSS i Piksi posle tih Vidićevih reči, valjda svesni da su dokumenti neumoljivi.

A jedan takav dokument, do kog je došao i Direktno.rs, jasno potvrđuje da je Nemanja Vidić, bivši as Crvene zvezde, moskovskog Spartaka i Mančester junajteda, kao i bivši kapiten Srbije, bio u pravu kada je govorio o cifri koju je inkasirao Piksi sa svojim stručnim štabom.

Naime, u tom dokumentu se navodi da su selektori i stručni štabovi svih selekcija u 2021. godini primili 742.215.399,58 dinara, dok je u 2022. godini ta cifra skočila, pa je iznosila 1.233.565.814,17 dinara.

Kada se to sve pretvori u evre, dolazimo do cifre od 16.859.640 evra za dve godine. Bogato!

A ako se zna da mali deo od toga ode na plate selektora mlađih kategorija i da većinu para primaju Dragan Stojković Piksi i njegov stručni štab, onda je jasno da su reči Nemanje Vidića o tome da su Dragan Stojković Piksi i njegovi saradnici za dve godine zaradili 16 miliona evra u intervjuu za NIN bile tačne.

Zbog toga je i FSS izdao nemušto saopštenje u kom je pitao Nemanju Vidića zašto se baš sad oglasio i zašto to nije uradio 2021. godine, dok je sam Dragan Stojković Piksi u reakciji za režimski tabloid istakao da su to "obmane" i naveo je da će se Vidićem baviti po povratka iz Nemačke, gde je ove subote od 18 sati žreb za Evropsko prvenstvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati