Fudbal

Direktno.rs

01. 12. 2023. 17:39 19

Nema Džajića: Ko će predstavljati Srbiju na žrebu za EP?

U subotu od 18 časova u Hamburgu će biti obavljen žreb grupa za Evropsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

Reprezentacija Srbije je uspela da izbori plasman na ovo takmičenje, pa ćemo prvi put posle 24 godine moći da gledamo naš nacionalni tim na Evropskom prvenstvu.

Reprezentacija Srbije će biti smeštena u četvrti šešir na žrebu i neće moći da za rivale izvuče Italiju, Švajcarsku, kao i tri ekipe koje se budu plasitrale na EP kroz baraž Lige nacija u martu, jer se svi oni nalaze u istom šeširu.

A na žrebu će Srbiju predstavljati osmočlana delegacija u kojoj neće biti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića.

- U delegaciji FS Srbije u Hamburgu, zbog privatnih obaveza, neće biti predsednika Dragana Džajića i direktora svih selekcija Nenada Bjekovića, a Savez predstavljaju potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, selektor Dragan Stojković, direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga, direktor A selekcije Stevan Stojanović, direktor medijskog sektora Nebojša Petrović, tim menadžer A tima Nemanja Filipović i portparol Milan Vuković - saopšteno je na sajtu FSS-a.

Evropsko prvenstvo biće održano u deset nemačkih gradova: Berlinu, Minhenu, Dortmundu, Štutgartu, Gelzenkirhenu, Frankfurtu, Hamburgu, Dizeldorfu, Kelnu i Lajpcigu. Prvi meč će se igrati u Minhenu, a finale u Berlinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati