Fudbal

I. V.

13. 10. 2023. 07:00 42

SRAMOTA Telekomova "Arena sport" ne sme da objavi da je Srbija primila 9 golova! (VIDEO)

Engleska - Srbija 9:1! Reč je o mladim fudbalskim reprezentacijama, onim odmah posle A seniorskog tima. Slika i prilika našeg fudbala, stanja u ovom sportu, a često se kaže kakav fudbal - takva i država. Jad i čemer. Razorena!

Pošto je za poslednjih 11 i po godina, dakle vlasti SNS, u zemlji sve uništeno, svaka institucija, naravno i fudbal, nestalo je i novinarstvo. Ne postoji. Samo podaništvo u tabloidima, klimanje glavom, satanizacija neistomišljenika, linč - pijuni u medijima izvršavaju naređenja iz centrale režima...

Tako je i Telekomova "Arena sport" u svojim udarnim vestima, u četvrtak uveče, "zaboravila" da istakne da je Srbija u Notingemu, u kvalifiikacijama za Evropsko prvenstvo, primila devet golova - 9 golova! Da slučajno ljudi koji gledaju ovu sportsku televiziju, u kojoj se često hvali i do neba diže vlast i Aleksandar Vučić, ne saznaju za ovu fudbalsku blamažu. I države, odnosno Nedimovića, Džajića, Bjekovića... Nosioce SNS u Fudbalskom savezu Srbije.

A u vestima Telekomove "Arene sport" - bruka današnjeg novinarstva, ne smeju da objave rezultat. Sramota kakvu sportsko novinarstvo ne pamti.

Ali to je današnje napredno "novinarstvo".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati