Fudbal

[ Izvor: Sportski žurnal ]

03. 10. 2023. 10:10 3

Binić oštar: Zvezdini stranci se vuku po terenu!

Nije sezona počela onako kako su priželjkivali navijači Crvene zvezde. Dva prvenstvena poraza i četiri boda zaostatka u odnosu na lidera Superlige i večitog rivala Partizan opomena su za ekipu trenera Baraka Bahara da mora da bude mnogo bolja u nastavku sezone.

Pred crveno-belima je najvažniji meč ove jeseni. U sredu na "Marakanu" dolazi švajcarski Jang bojs u utakmici drugog kola grupe G Lige šampiona, a trijumf je od vitalnog značaja za šampiona Srbije.

Ipak, forma ekipe ne uliva mnoogo optimizma, te se očekuje prava reakcija Zvezdinih fudbalera. To priželjkuje i legendarni ofanzivac crveno-belih Dragiša Binić, kome se posebno ne dopada stav inostranih fudbalera u Zvezdinom dresu.

- Zvezda nikad nije znala da se brani, već uvek igrala na gol više, stoga očekujem da odbrana valjano odradi deo posla, napadači da dovoljno drže dubinu i ne dozvole da Švajcarci loptu lako iznesu i udare na poslednju liniju. Moraće i mnogo više da pretrče, pogotovo stranci. Pojedini se vuku po terenu, meni čini kao da su silom naterani da igraju... ovde - rekao je Binić za "Sportski žurnal".

Konkretno je Binić mislio na napadače, a oni će imati priliku da ga razuvere već u sredu od 21 sat, kada je na programu duel sa švajcarskim šampionom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati