Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

29. 09. 2023. 09:15 0

Napadač Vojvodine više nije u veštačkoj komi

Napadač Vojvodine Džonatan Bolingi više nije u veštačkoj komi i oporavlja se. Fudbaler je nakon reprezentativne pauze završio u veštačkoj komi, a lekari su se borili za njegov život, dok su iz tabora "stare dame" doneli lepe vesti.

Pred utakmicu sa IMT-om u Novom Sadu, strateg Vojovodine Ranko Popović govorio o stanju Bolingija.

"Hvala Bogu i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. Probuđen je iz veštačke kome, još uvek se polako budi i nije potpuno svestan, ali je skinut sa aparata i počeo je samostalno da diše. Teško stanje je krenulo na bolje a sa stručne strane kompletnu informaciju daće lekari" rekao je Papopvić.

Podsetimo, Bolingi je po povratku sa reprezentativne pauze otišao na preglede u bolnicu, nakon čega je prosleđen i na Institut, gde lekari nisu prvobitno mogli da ustanove šta se dešava s njim. Ubrzo su ga posetili i iz ambasade DR Konga, potom su i igrači poslali poruku podrške, a najbitnije je da se oporavlja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati