Fudbal

Direktno.rs

23. 09. 2023. 08:23 0

Zinedin Zidan neprepoznatljiv (FOTO)

Legendarni Zinedin Zidan već je dve godine van fudbala. Čuveni Francuz uzeo je pauzu kako bi uživao s porodicom i ne voli previše da bude u javnosti. Kada se pojavi na ulici to učini poprilično maskiran i teško ga je prepoznati.

Francuz je u leto 2021. godine uzeo pauzu od trenerskog posla. Imao je brojne ponude na stolu, ali je odlučio da se posveti porodici i uživanju. Nije međutim Zizu potpuno nestao iz sveta fudbala. Pojavljuje se na određenim događajima, ali ne voli da bude u centru pažnje javnosti.

Jasno je kako bi Zidan bio na udaru navijača kada bi se tek tako pojavio na ulici. Za to se uvek pobrine da se maksimalno kamuflira kako ne bi bio primećen. Dokaz je objavio na Instagramu. Obični građani bi ga teško prepoznali, ali to mu je i cilj, kako se oko njega ne bi pravila prevelika gužva.

Zidan je čovek o kojem se apsolutno sve zna. Jedan je od najvećih fudbalera u istoriji i njegovo ime se slavi širom sveta. On je fudbalsku karijeru počeo u Kanu, nastavio u Bordou i Juventusu, a završio je u Real Madridu 2006. godine.

Kao trener je radio samo u Real Madridu. Od 2016. godine kada je prvi put preuzeo klub, pa kraće pauze i povratka, pa sve do 2021. godine, osvojio je gotovo sve što je mogao. Real je pod njegovim vodstvom briljirao. Izgledali su nezaustavljivo na terenu i uzeli su 11 trofeja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati