Fudbal

24. 08. 2023. 09:55 3

Mitra teraju iz Al Hilala?!

Klubovi iz Saudijske Arabije imaju toliko novca da niko ne može da im parira na zemaljskoj kugli, privoleli su mnoge zvezde ovog leta u svoju ligu, ali ljudi koji vode te ekipe izgleda još uvek nisu savladali osnove rukovođenja fudbalskim timovima.

Karim Benzema je na izlaznim vratima Al Itihada, a sada nam stiže frapantna informacija da bi Aleksandar Mitrović mogao da napusti Al Hilal, iako se još nije ni raspakovao, a kamoli upisao debi. Kako prenosi portal "Talksport", čelnici Al Hilala imaju veliku želju da dovedu Romelua Lukakua, a ako uspeju u toj nameri, vrlo lako bi moglo da se desi da Mitrović napusti klub u koji je došao pre nekoliko dana.Za Mitrovića već postoje interesovanja drugih klubova iz Saudijske Arabije, Al Šabab i Al Etifak bi voleli da ga vide u svojim redovima. Lukaku je i dalje fudbaler Čelsija, ali novi menadžer ekipe iz Londona Maurisijo Poketino ga ne želi.

Da li će se zaista desiti nešto nesvakidašnje u svetskom fudbalu, ostaje da se vidi...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati