Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

20. 06. 2023. 08:44 0

Trener prebio dvojicu igrača tokom meča (VIDEO)

Kako jedan momenat čistog pomraćenja može da vam upropasti posao, a potencijalno i dalju karijeru? Primer nam stiže iz Ekvadora i utakmice koja je pre nekoliko dana odigrana u gradu Manta.

Delfin je ugostio aktuelnog šampiona Aukas i slavio sa 2:0, ali se o ishodu i nije mnogo govorilo zbog situacije koja se dogodila u 13. minutu.

Nakon duela u kojem su učestvovala tri igrača najdeblji kraj izvukao je fudbaler domaće ekipe. Odgurnut je i tom prilikom je slučajno oborio stratega Aukasa Sesara Farijasa.

I pored toga što se odmah izvinio to se strategu iz Venecuele nije dopalo pa je dobro izudarao igrača. Ubrzo je isto učinio i igraču koji je prišao kako bi pomogao svom kolegi.

Sve to je trenera koštalo najpre posla, zatim i suspenzije u trajanju od 14 meseci, koliko neće moći da obavlja svoju ulogu. I više nego zasluženo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati