Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

07. 06. 2023. 06:00 5

Fudbaleri Inđije išli taksijem na utakmicu

Spektakularna priča ispratila je drugu revanš utakmicu baraža za superligaško društvo, između niškog Radničkog i Inđije (3:0).

Uoči utakmice na Čairu svega je bilo. Kao nekad u Kongu! Petardi, urlika, topovskih udara, bušenja guma… Sremci su na kraju jedva došli do stadiona i to – taksi vozilima!

Da čovek ne poveruje!

Fudbaleri Inđije imali su vanredno buđenje u ranu zoru. S prvim svitanjem, isped hotela u kojem su spavali, nabasalo je nekoliko navijača Radničkog. Uz glasne urlike, topovskim udarima i petardama, potrudili su se da razbude prvotimce gostujućeg tima. Do poslednjeg, usnulog pod svodovima zdanja, nedaleko od centra Niša.

Sremci su incident prijavili nadležnima, grupica navijača domaćeg tima uspela je da umakne i u prvoj rundi završi misiju. Ko se razbudio, a kome buka nije smetala, ostaće detalji za internu komunikaciju u redovima zeleno-belih.

Nije to bilo sve. Drama je potrajala i tokom dana.

Uoči polaska na stadion Čair, oko 15 časova, ekspediciju Inđije zatekao je još jedan hladan tuš. Gume na autobusu beogradskog autoprevoznika bile su – izbušene – vremena za zamenu nije bilo. Prema nezvaničnim informacijama, stradale su dve gume, dovoljno za dodatnu nervozu unutar tima Jovana Golića. Početak utakmice bio je zakazan za 18.30.

Saterani uza zid, bez prostora da reaguju, u vođstvu puta Inđije pribegli su solomonskom rešenju – taksiju. Izolovali su ekipu od dodatnog stresa, ostavili fudbalere u sobama, i rešili da iznajme nekoliko vozila, kako bi napokon bez problema stigli do poprišta meča odluke. Istovremeno i predupredili naredne neželjene posledice.

Sledeći logiku – "ko zna šta još može da nas snađe" – put od hotela do Čaira, od oko desetak minuta, protutnjali su automobilima.

Uprkos porazu od 0:3, fudbaleri Inđije na terenu nisu ostavili utisak izmorenog tima. Podatak da je golman Dragan Rosić poneo naslov jednog od junaka utamice, ipak, slaba je uteha u konačnom zbiru. Incidenti su prijavljeni policiji, čiji dalji koraci nisu ni posebno interesantni predstavnicima inđijskog prvoligaša.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati