Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

05. 06. 2023. 17:49 0

Napadač Čelsija "bukirao" kartu za Madrid

Real Madrid je krenuo u ofanzivu i totalnu rekonstrukciju, a prema današnjim najavama, prvo pojačanje će biti - Kai Haverc.

Renomirani Bild tvrdi da će posao uskoro biti završen, Real će platiti 60 miliona evra i Čelsi će pustiti Nemca koji baš i nije ispunio očekivanja.

Haverc je po ukusu Florentina Pereza, a i Karla Anćelotija, a vide ga kao idealno pojačanje u napadu, doduše ne na poziciji "devetke" umesto Karima Benzeme, jer se očekuje da njega zameni Hari Kejn.

Ta operacija će biti znatno teža, jer će Danijel Levi biti tvrđi pregovarač, dok je Čelsi primoran da malo i prodaje nakon što je investirao preko 600 miliona evra u protekloj sezoni.

Madridski mediji na ovo dodaju da će Perez potrošiti između 350 i 400 miliona evra ovog leta na potpunu rekonstrukciju. Od preostalog novca očekuje se da dođu Kejn, Belingem, a sasvim sigurno i pojačanje u odbrani, preciznije na bekovskim pozicijama. Fran Garsija stiže kao novi levi bek za samo pet miliona, dok se pominje da bi Pavar mogao da pojača konkurenciju na štoperskim i Daniju Karvahalu, o čemu smo već pisali prethodnih dana.

Sve u svemu, prvih 60 miliona ide na Haverca, oko 140 će na Belingema i sigurno 100 na Kejna. Dakle, ostaje još 100 za ostale pozicije, dovoljno da Real obeleži leto 2023...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati