Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

02. 06. 2023. 10:44 0

Haos u Breši - igrači ponoć dočekali zaključani u svlačionici

Breša je poražena u plej-autu Serije B od Kozence, pa će se posle 38 godina vratiit u Serjiu C, treći rang italijanskog fudbala. A navijači na legendarnom stadionu “Mario Rigamonti” su tu vest dočekali sa ogorčenjem.

Kozenca je u prvom susretu 25. maja slavila sa 1:0, a Breša je imala rezultat koji ih je vodio u produžetke u revanšu. Ali, samo do petog minuta nadoknade, kad je Meroni šokirao domaće navijače.

A oni nisu mogli da podnesu ispadanje svog tima u Seriju C. Kad su oni najvaterniji navijači počeli da ubacuju baklje na teren, meč je prekinut, alit u nije bio kraj nemilim scenama.

Kako navode italijanski mediji igrači Bresice su bili zaključani u svlačionicama i nisu izašli sa stadiona pre ponoći, s obzirom na to da ih je poveća grupa navijača čekala ispred stadiona.

Bezbednije im je bilo u svlačionicama, koje su napustili tek po dolasku jačih snaga policije, pa su kućama krenuli tek oko jedan sat iza ponoći.

Ni tada igračima i stručnom štabu nije bilo prijatno, navijači su im i u gradu pretili. Neki od njih su privedeni, pa se barem za sada na tome završilo.

Brešu sada očekuje težak zadatak, s obzirom na to se u Seriji C igra u tri grupe, a da samo tri prvoplasirane ekipe idu direktno u Seriju B, dok ekipe od drugog do devetog mesta igraju verovatno najduži plej-of u Evropi, u trajanju od čak mesec dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati