Fudbal

Direktno.rs

01. 06. 2023. 13:14 13

Novi trener Zvezde otpisao i Kataija?!

Ne sećamo se kada je neki trener Crvene zvezde povukao radikalnije poteze na startu svog mandata od Baraka Bahara. Novi šef struke šestostrukog prvaka Srbije prvo je odlučio da mu je umesto kapitena i legende "crveno-belih" Milana Borjana potreban novi golman, a sada se pojavila informacija da mesto u startnoj postavi naredne sezone neće imati još jedan ljubimac navijača.

Kako Mozzartsport eksluzivno saznaje jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u prethodnih nekoliko godina Aleksandar Katai nije u ozbiljnim planovima Baraka Bahara i za njega je Izraelac namenio ulogu rezerviste.

Razlog za ovakvu odluku Bahara navodno je slaba igra u defanzivi Zvezdine "desetke", što u Evropi ne bi moglo da se toleriše. Zbog toga bi Katai uglavnom igrao u domaćem šampionatu.Sada je na potezu Katai koji bi zbog ovakve odluke trenera mogao da napusti Marakanu nakon što je sa Zvezdom osvojio tri uzastopne "duple krune" i bio najbolji strelac ekipe ove sezone sa 19 golova.

Za njega postoji interesovanje iz Saudijske Arabije, tako da je rastanak posle četiri godine apsolutno realan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati