Fudbal

Direktno.rs

31. 03. 2023. 17:23 0

Dragiša Gudelj operisan

Situacija oko Dragiše Gudelja i dalje je glavna tema u Andaluziji, odakle je njegov klub Kordoba. Srpskom fudbaleru ugrađen je defibrilator nakon što se srušio na terenu u toku meča.

Trener Kordobe Herman Krespo potvrdio je da je operacija protekla dobro i da je iza kluba jako teška nedelja zbog svega što se dešavalo oko brata srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja.

-Iza nas komplikovana nedelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo i koji je osvojio svlačionicu. Nismo očekivali da će tako nešto da se desi, prvi dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško je bilo uhvatiti san - počeo je Krespo.

Krespo je u emotivnom obraćanju otkrio da se sve promenilo kada je uspeo da zagrli Dragišu u bolnici.

- Bilo je zatišje, neizvesnost je trajla među igračima, pre nego što su došle pozitivne vesti. Svlačionica nestrpljivo želi da ostvari pobedu i posveti je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje - otkrio je trener Kordobe pred meč sa Pontevedrom.

Krespa raduje želja Dragiše da se vrati fudbalu, ali ne pominje da je u ovom trenutku sport sporedan i da se najbitnije da se oporavi.

- Znam da će biti veoma teško ne računati na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu. Prema onome što nam doktori kažu, tako će i biti - zaključio je trener Kordobe, uz zahvalnost svima iz medicinske službe i bolnice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati