Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 03. 2023. 16:56 10

"Gudelj je umro na terenu, biće kao Eriksen"

Dragiša Gudelj, brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, koji je prošle subote (25.3.) tokom utakmice između Kordobe i Rasing Fenarola ostao bez svesti usled srčanog zastoja, bi uskoro mogao da se vrati na teren, ali će pre toga morati na operaciju na kojoj će mu biti ugrađen implantabilni kardioverter defibrilator, saopštio je njegov klub na zvaničnom Instagram profilu.

Dragiša Gudelj bi mogao da nastavi da se bavi fudbalom, saopštio je njegov klum. Međutim, pre toga će morati na operaci na kojoj će mu biti ugrađen implantabilni kardioverter defibrilator.

Na zvaničnom Instagram profilu Kordobe piše:

- Dragi želi da igra ponovo!

Gudelju će uskoro biti ugrađen ICD (implantabilni kardioverter defibrilator) uređaj i mogao bi da nastavi da demonstrira svoj veliki talenat i tako doprinese odbrani tima. Medicinski pregledi su potvrdili da je Srbin patio od ventrikularne tahikardije koja je izazvala srčani zastoj, a samim tim i iznenadnu smrt. Brzom intervencijom lekarskih službi uspeo je da mu spase život.

Namera defanzivca Kordovana je da ponovo igra fudbal, po ugledu na igrače poput Kristijana Eriksena. Danski igraču se desilo isto što i njemu, na utakmici Eura 2020. i uspeo je da se vrati da se takmiči na najvišem nivou. Igra za Mančester junajted. Još jednom, iz kluba želimo da izrazimo našu zahvalnost za apsolutnu brigu i sve što su uradili za nešeg igrača u bolnici "Reina Sofija" - napisali su.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati