Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 03. 2023. 11:16 73

Nedimović se obrukao u Crnoj Gori (FOTO)

Bivši ministar poljoprivrede, a sada potpredsednik FSS-a, Branislav Nedimović našao se u centru pažnje tokom boravka delegacije saveza u Crnoj Gori.

Srbija je igrala drugu kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvensto u kojoj je pobedila Crnu Goru sa 2:0 golovima Dušana Vlahovića, ali je dan posle Nedimovć ušao u centar pažnje.

Naime, on je bio u delegaciji koju je predvodio novoizabrani predsednik Saveza Dragan Džaijić i u kojoj je bio i Jovan Šurbatović.
Oni su se sastali sa Dejanom Savićevićem, predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore i Dritanom Abazovićem premijerom Crne Gore, ali je Nedimović svojom pojavom došao u centar pažnje. Svi osim njega su nosili elegnatna crna odela i cipele, samo je bivši ministar došao u nekoj neformalnoj varijanti, a zlobni jezici bi dodali bez imalo ukusa.Oblačenje prikladnije za izlazak u diskoteku nego za sastanak dve delegacije pred važnu utakmicu, a to je izazvalo i lavinu reakcija.

Delegat u Skupštini FSS-a i predsednik sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica oglasio se tim povodom na društvenim mrežama.

- Kao delegat u Skupštini FSS, podneću zahtev da se usvoji "Dress Code" funkcionera FSS na zvaničnim sastancima. Ovim stajlingom Branislav Nedimović je pokazao veliko nepoštovanje prema državi Crnoj Gori i FSCG. Neozbiljno i neodgovorno - ostakao je Poledica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 73

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati