Fudbal

Direktno.rs

22. 03. 2023. 12:08 1

Uprava Totenhema sprema Konteu OTKAZ

Uprava fudbalskog kluba Totenhem trebalo bi ove srede u večernjim časovima da odluči da li će trener Antonio Konte ostati uz ekipu.

Spekuliše se da će Totenhem otpustiti Kontea, zbog njegovih oštrih kritika na račun igrača posle remija (3:3) protiv Sautemptona u Premijer ligi.

Konte je nazvao igrače sebičnim, rekao da se za njih stalno traže izgovori i podsetio da je klub dugo bez trofeja.

Kako je preneo Skaj, izvori bliski italijanskom treneru naveli su da on to nije izjavio da bi dobio otkaz, već da su njegovi komentari održavali ono što je osećao duže vreme i da nije imao nameru da napadne upravu kluba ili igrače.

Konteov ugovor ističe na kraju sezone, a Skaj je nedavno preneo utiske igrača koji smatraju da će sledeće sezone raditi sa novim trenerom.

U prvenstvima je pauza zbog obaveza reprezentacija, što je Konte iskoristio i otišao kući u Italiju da poseti porodicu. On smatra da su pojedini igrači zadovoljni time da budu prosečni, bez obzira ko je trener i da kultura kluba nije dobra, zbog čega nikada neće biti uspešan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati