Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 02. 2023. 22:59 0

Mitar i Fulam uzeli bod Čelsiju u gostima

Fudbaleri Čelsija remizirali su na domaćem terenu sa Fulamom 0:0 u okviru 22. kola engleske Premijer lige. Od prvog minuta u sastavu domaće ekipe našao se i Enco Fernandez, novajlija iz Benfike koji je postao rekorder kao najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji Premijer lige.

No, nije uspeo da pomogne "plavcima". Fulam se pokazao kao veoma ozbiljan i čvrst rival, prvi je zapretio Pereira, da bi u finišu prvog poluvremena Čelsi propustio veliku šansu kada je Haverc pogodio stativu.Usledio je nešto mirniji period igre u nastavku meča, reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović nije dobio previše lopti, ali je umalo iznenadio Kepu udarcem sa polovine terena. Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, iako je Fofana imao čistu situaciju pred golom Fulama, isprečio se defanzivac u poslednjem trenutku.

Zadovoljniji bodom biće sasvim sigurno gosti koji su osvojili 32 boda i nalaze se na šestoj poziciji Premijer lige Engleske.

Čelsi je deveti sa 30.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati