Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

31. 01. 2023. 09:18 1

HIT "Dao sam 200 miliona za Ronalda, a on samo viče 'Siu'" (VIDEO)

Vrlo slabo se za sada pokazao dolazak Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju. Portugalac kao da je izgubio svoju dugogodišnju magiju, pošto je njegov Al Nasr izgubio od Al Itihada u utakmici Superkupa rezultatom 3:1, posle čega je na društvenim mrežama upravo najveća zvezda bila pod najvećim kritikama.

Trener ovog kluba, Rudi Garsija je posle meča izdvojio na konferenciji njegovu promašenu šansu u prvom poluvremenu, a sada je postao viralan i jedan jako interesantan snimak na Tik Toku. Na njemu se, navodno, nalazi jedan od čelnika Al Nasra.

Tu se vidi kako moćni i bogati Saudijac nešto prigovara, posle čega je ismejao Ronaldovu proslavu i pokazao da nimalo nije zadovoljan njegovim partijama od kako je ovaj došao u Saudijsku Arabiju.

- Dao sam 200 miliona evra na Ronalda, a on samo zna da kaže "Siu"?! - besan je bio Saudijac.

Sigurno će se u međuvremenu otkriti da li je video samo šala ili je zaista u pitanju jedan od čelnika saudijskog kluba. Al Nasr je rešio da dovede Ronalda nakon što ga je Junajted "šutnuo" posle provokativnog intervjua za Pirsa Morgana i tamošnji San.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati