Fudbal

Direktno.rs

28. 01. 2023. 22:55 5

Samp 4 meča bez gola, Stankoviću se smeši druga liga

Fudbaleri Sampdorije pretrpeli su novi poraz i nezadrživo klize kao drugoligaškom društvu.

Četa Dejana Stankovića izgubila je tamo gde se malo koji tim može naigrati i nadati se uspehu, u Bergamu, gde je Atalanta golovima Joakima Melea i nezadrživog Ademole Lukmana materijalizovala bolju igru protiv Đenovljana - 2:0.

Sampdorija, uz sve probleme koje ima oko kluba, nastavlja rezultatski da posrće bez naznake da će se bilo šta promeniti u skorije vreme. Stankovićev tim je i dalje u zoni ispadanja sa samo devet osvojenih bodova. A porazi se nižu...

Sampdorija je izgubila četiri poslednja meča u prvenstvu, bez datog gola je u tim mečevima, što je možda i najvernije slika stanja u kojem se trenutno nalazi ekipa srpskog trenera.

Jasno je da samo čudo može spasiti Đenovljane najgoreg scenarija.

Sa druge strane, Atalanta je došla do bodova koji je održavaju pri vrhu tabele, u egalu je sa Milanom i veoma blizu Intera, ali, kao i svi, daleko od odbeglog Napolija. Liga šampiona se "smeši" timu iz Bergama koji u svojim redovima ima trenutno najubojitijeg golgetera lige.

Nigerijac Ademola Lukman nastavio je seriju i ovog vikenda, protiv Sampdorije je postigao 12. gol ove sezone i sada već ozbiljno "diše za vratom" sunarodniku Viktoru Osimenu koji ima pogodak više na svom kontu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati