Fudbal

[ Izvor: Gazeta delo sport ]

24. 01. 2023. 17:51 0

Da li je ovo kraj za Zlatana?

Dok se Zlatan Ibrahimović oporavlja od povrede, povela se priča o tome hoćemo li ga i u narednoj sezoni gledati na fudbalskim terenima. Popularni Ibrakadabra je već duži vremenski period van terena zbog problema sa kolenom i u tekućoj sezoni još uvek nije upisao niti jedan nastup.

Budući da su povrede kod njega sve učestalije u poslednje vreme, te da je u godinama kada se one sve teže i sporije saniraju, prirodno se nameće pitanje hoćemo li švedski golgeter biti u stanju da sastavi još jednu sezonu i to u 42. godini života. Odgovor na ovo pitanje mogli bi smo da dobijemo uskoro, kada se Zlatan konačno vrati na teren, ali čini se da je jedna stvar sigurna – Milan će biti njegov poslednji klub u karijeri.Kako prenosi ugledna "Gazeta delo Sport", sudbina Ibrahmovića isključivo zavisi od Milana odnosno spremnosti kluba da sa njime potpiše novi ugovor.

Šveđanin je, navodno, doneo odluku da ne želi u potragu za novim klubom i to je njegov konačan. Tako će ukoliko mu Rosoneri ne ponude produžetak saradnje završiti karijeru na leto i najverovatnije uploviti u trenerske vode. Nije isključeno da bi se tada priključio i stručnom štabu Stefana Piolija u Milanu. U slučaju da aktuelni šampion Italije odluči da mu ponudi još godinu dana ugovora, gledaćemo ga i naredne sezone. Barem onoliko koliko mu telo to dozvoli.

- Sviđa mi se Milan i sretan sam ovde. To je moj drugi dom. Tako da bih mogao ostati ovdje živjeti nakon što se povučem iz fudbala kao igrač- rekao je Zlatan Ibrahimović za "RAI Uno".
Zlatan Ibrahimović se vratio u Milan u januaru 2020. nakon godinu i po dana u provedenih MLS-u. Ovo mu je drugi mandate na "San Siru" pošto je za sedmostrukog prvaka evrope nastupao i u period od 2010. i 2012. godine. Hoće li nastaviti da nosi crveno-crni dres barem još malo, saznaćemo do juna meseca, do kada će se stručni stab Milana uveriti da li može da na pravi način odgovori obavezama

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati