Fudbal

Direktno.rs

03. 01. 2023. 17:19 0

Selfi ispred Peleovog kovčega: Infantino se pravda

Ovog utorka je u žižu javnosti izbio prvi čovek FIFA Đani Infantino, jer je pravio selfije pored otvorenog kovčega pokojnog Pelea.

Infantino je doputovao u Sao Paolo kako bi prisustvovao sahrani legendarnog Brazilca, ali zbog ružnog gesta našao se na udaru žestokih kritika.

Posle velike bure oglasio se i sam Infantino na Instagramu, istakavši da nije uradio ništa nepristojno.

- Vratio sam se sa putovanja iz Brazila gde sam imao privilegiju da učestvujem u prelepom omažu Peleu u Santosu. Zaprepastila me informacija da me neko ljudi kritikuju jer sam napravio selfi i slikao se na ceremoniji - rekao je Infantino i potom dodao:

- U isto vreme bio sam i počastvovan i ponizan jer su me članovi porodice Pelea pitali da li mogu da napravim nekoliko fotografija sa njima. Što se tiče selfija, nekoliko Peleovih saigrača su tražili da napravimo jedan zajednički selfi, ali nisu znali kako to da urade. Uzeo sam telefon jednog od njih i slikao sve nas zajedno za njega. Toliko poštujem Pelea da nikada me bih uradio ništa što bi bilo nepoštovanje na bilo koji način.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati