Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 12. 2022. 09:13 12

Ne, Mesi nije bolji od Maradone

Bivši kapiten argentinske reprezentacije Havijer Zaneti izjavio je da Lionel Mesi nije najbolji igrač svih vremena, prenose mediji u Buenos Ajresu. Mesi je osvojio sa Argentinom titulu šampiona sveta na Mundijalu u Kataru. Argentina je u finalu SP posle boljeg izvođenja penala pobedila Francusku.

Pojedini argentinski mediji objavili su da je Mesi sada najbolji igrač svih vremena i ističu da je nadmašio sunarodnika Dijega Armanda Maradonu, koji je sa nacionalnim timom trijumfovao na Mundijalu 1986. godine.

- Mesi nije pobedio Maradonu. Ne volim ta poređenja. Mislim da moramo da budemo zahvalni što dva najbolja igrača u istoriji fudbala dolaze iz naše zemlje. Ne mislim da će Mesi da se promeni. Samo je postao iskusniji, a to je preneo na tim - rekao je Zaneti.

On je za reprezentaciju Argentine igrao od 1994. do 2011. godine.

- Reprezentacija nam je priuštila velike emocije, jer smo ovu titulu čekali dugi niz godina. Ova ekipa je ispunila snove miliona argentinskih navijača širom sveta. Bilo je to veliko finale, koje ćemo zauvek da pamtimo - istakao je Zaneti, koji je trenutno potpredsednik Intera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati