Fudbal

M. Z.

02. 12. 2022. 22:50 5

Imamo drugu NAJGORU odbranu na SP!

Napad donosi golove, ali odbrana daje rezultat! A reprezentacija Srbije defanzivu na ovom Mundijalu jednostavno nije imala. Na tri meča je primila osam golova, da nije bilo golmana Vanje Milinkovića Savića, ta brojka je mogla da bude još gora. I sve to je dovelo do toga da imamo drugu najgoru odbranu na Svetskom prvenstvu.

Bila je odbrana porozna i bušna kao sir, problemi su bili vidljivi i laicima, pa je golman "orlova" često bio na vetrometini. Videlo se to u drugom poluvremenu protiv Brazila i Kameruna, ali i gotovo tokom celog meča protiv Švajcarske.

Osam primljenih golova na jednom velikom takmičenju je nedopustivo, jednostavno ekipa koja želi da puca na visoko, a "orlovi" su nas uveravati da to žele, tako nešto sebi ne sme da dozvoli.

Jedino je od Srbija po tom parametru lošija Kostarika, koja je primila čak 11 golova (sedam od Španije i četiri od Nemačke). I više niko!

NAJGORE ODBRANE NA MUNDIJALU

Kostarika (11 primljenih golova)
SRBIJA (8)
Iran, Kanada, Gana i Katar (po 7)
Vels (6)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati