Fudbal

Igor Velimirović

02. 12. 2022. 22:40 39

3 srpske fudbalske laži

Nismo Brazilci sa Balkana, nismo prva fudbalska svetska liga, nemamo kvalitet za osminu finala, pakujemo kofere i bežimo iz Katara. Ne zaslužujemo da smo tamo, pred Srbijom su teški dani, 29. smo na Mundijalu, tradicionalno nismo prošli grupu Svetskog prvenstva, a sada nas čekaju kvalifikacije za Evropski šampionat, takmičenje na koje se Srbija nikad nije kvalifikovala.

Neznalice, klimoglavci, pioni, šlihtare vlasti hteli su na silu da uvere javnost i narod da imamo tim i igru za svetsku fudbalsku titulu. U stvari ne znaju da će pre srpska noga kročiti na Mesec nego što će Srbija biti svetski prvak u fudbalu. Širili su lažni optimizam za uši onog koji bi to hteo da čuje... Sve je ovde uništeno, pa zašto ne bi i fudbal!

Ovo su tri najveće srpske laži...

BIĆEMO SRPSKI PRVACI!

Nerealno, bahato, potcenjivački, ponižavali su sve redom tvrdeći da ćemo pobediti Brazil i biti šampioni u Kataru! Protiv velikog Brazila nismo ni prešli centar, trebalo je da izgubimo 5:0, u prvih 90 minuta na Mundijalu smo pokazali da nismo za svetsku elitu.

POBEDIĆEMO KAMERUN!

Ni Kamerun nismo uspeli da pobedimo, utakmicu je izgubio Dragan Stojković Piksi, odigrali smo katastrofalno, posebno u odbrani, a kada ne pobediš Kamerun, onda ne da ne možeš da ideš dalje, već ne možeš da pobediš ni objektivno jaču Švajcarsku.

IDEMO U OSMINU FINALA!

Još jedna laž i obmana! Nemamo kvalitet, tim i igru za prolazak grupe. Švajcarska je bolja, da smo igrali do sutra, ne bismo ih pobedili. Držali su nam lekciju iz discipline, uigranosti, borbenosti i jedinstva.

Posle svega, najpoštenije je da prvim avionom pobegnemo iz Katara i vratimo se kući pognutih glava. I da ćutimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati