Fudbal

[ Izvor: Skaj sport ]

29. 11. 2022. 17:27 1

Mesi u Evropi do 2024, a onda - Amerika!

Lionel Mesi planira da ostane u evropskom fudbalu do leta 2024. godine, kada namerava da se preseli u Ameriku. Pouzdani Skaj sport ekskluzivno je preneo informaciju da je Mesi odlučio da ostane barem još jednu sezonu u Evropi, a da će onda najverovatnije u Inter Majami, sa kojim se povezuje već neko vreme.

Skaj tvrdi da je Mesi "zamrznuo" sve moguće pregovore do januara, odnosno kada se završi Mundijal i kada potom uzme zasluženi mini odmor.

Ipak, iako se spekulisalo da bi mogao da se vrati u Barselonu, Skaj ističe da je mnogo veća verovatnoća da će potpisati još jedan ugovor, na godinu dana, sa Pari Sen Žermenom.Parižani su već poručili Mesiju da žele da ostane još jednu sezonu, kada mu istekne trenutni ugovor na leto, ali će zvanične pregovore početi u 2023. godini.

Mesi je i sam priznano da se navikao na život u Parizu, da njegova porodica više uživa nego po dolasku, što je nagoveštaj da bi zaista mogao tu i da ostane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati