Fudbal

Direktno.rs

29. 11. 2022. 14:26 32

Rat na Instagramu Piksija i Vlahovića

Kada god je Srbija učestovala na nekom velikom takmičenju, afere i skandali su bili zagrantovani. Tradicija nije izneverena ni ovoga puta, budući da su u centru pažnje selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi i Dušan Vlahović, napadač Juventusa i jedan od naših najboljih igrača. Jasno je da su njih dvojica na različitim talasnim dužinama, pa je došlo do otrovnih strelica na Instagramu.

Vlahović je trebalo da bude jedna od glavnih uzdanica Srbije na Mundijalu, ali je u prva dva meča odigrao svega pola sata (sve protiv Brazila, dok na duelu sa Kamerunom nije ulazio u igru). Javnost se pitala zašto je to tako, pogotovo što se Aleksandar Mitrović jedva kretao, a gol nam je očajnički trebao.

Dragan Stojković Piksi je to pravdao time da Dušan Vlahović nije spreman, što je, uostalom, govorio i posle duela sa Brazilom. Tada je istakao da je "napadač Juventusa na 30 odsto".

Međutim, sa tim izgleda nije bio saglasan špic "orlova", koji se dan pred meč sa Kamerunom oglasio na Instagramu. Postavio je sliku sa treninga i napisao "Uvek spreman". Iako nije pomenuo selektora, jasno je da je to bila poruka upućena Piksiju. Međutim, šansu protiv "lavova" nije dobio.

I to nije bilo sve, već je Vlahović posle meča sa Kameruncima, svega nekoliko minuta nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, trčao punom snagom na "Al Džanubu". Kao da je i time hteo da pošalje poruku selektoru da je bio spreman.

Važno je napomenuti i to da je Vlahović na prijateljskom meču protiv Bahreina igrao 45 minuta. Pa, nije valjda da je tada bio spremniji nego sedam, osam dana kasnije?

Nejasno je šta se to događa u nacionalnom timu, i to uoči ključnog meča za plasman u nokaut fazu Mundijala. Ali, ono što je sigurno jeste da se nešto veliko valja iza brda, međutim i Stojković i Vlahović, osim ovih misterioznih poruka, ostaju zakopčani.

Javnost se s pravom pita o čemu se to radi, ali je jedno sigurno da Instagram svakako nije mesto gde će se obračunavati selektor i jedan od najboljih igrača, za kog se očekivalo da će da eksplodira na Mundijalu.

Ovde su posredi neke krupnije stvari, za koje ćemo, prošlost nas je to naučila, verovatno saznati kada se Svetsko prvenstvo okonča. Očigledno bez afera i skandala na prvenstvima sveta ne možemo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati