Fudbal

Direktno.rs

27. 11. 2022. 17:36 0

Pevao himnu, pa NESTAO pred početak meča!

Fudbalska reprezentacija Maroka je napravila ogromno iznenađenje pobedivši Belgiju u drugom kolu grupe F na Mundijalu sa 2:0, čime je došla na korak od plasmana u narednu fazu takmičenja pošto ima četiri boda iz dva meča.

Međutim, tokom utakmice je i još nešto upalo u oko svim navijačima, kako na stadionu, tako i pored malih ekrana. Naime, golman Maroka, Jasin Bono, član Sevilje, jednostavno je nestao tik pre početka meča.

Bono se našao u prvoj postavi, pevao je himnu zajedno sa saigračima, da bi onda naprasno nestao. Umesto Bona se na golu našao Munir, koji je branio svih 90 minuta, dok su Marokanci naveli da se radi o povredi Bona.

Celu situaciju je objasnio selektor Maroka Valid Regragui.

- Bono je dobio udarac na meču protiv Hrvatske. Pokušali smo, čekali smo do poslednjeg momenta. Pred početak utakmice je prišao i rekao da se ne oseća dobro. Bio je iskren i to je značilo da mogu da napravim izmenu i da pružim priliku Muniru koji je odigrao odlično - rekao je Regragui.

Inače, marokanski mediji kažu i da je Bono viđen na štakama čim je utakmica počela. Kako bilo, Munir nije primio gol protiv Belgije.

Da podsetimo, Maroko je trenutno lider grupe F sa četiri boda, pošto je u prvom kolu remizirao sa Hrvatskom - 0:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati