Fudbal

Direktno.rs

24. 11. 2022. 23:21 1

Veliki udarac za Brazil: Nejmar povređen?!

Fudbaleri Brazila su u prvom kolu grupe G Svetskog prvenstva savladali Srbiju sa 2:0, ali "karioke" nisu bile potpuno zadovoljne posle meča. Jer, u 79. minutu je zamenjen Nejmar, koji je imao problema sa povredom.

Vodili su srpski fudbaleri žestoku bitku sa Brazilcima na otvaranju Mundijala, a posebno sa Nejmarom koji je verovatno najčešće faulirani fudbaler na svetu.

Iako je u nekoliko situacija delovalo da preteruje sa reakcijama, fudbaler PSŽ-a je trpeo snažne udarce, a nakon jednog duela sa Nikolom Milenkovićem stopalo mu je završilo u nezgodnoj situaciji.

Dok je izlazio iz igre, Nejmar, koji je čak devet puta fauliran na meču protiv Srbije, bio je razočaran, a još više kada je seo na klupu za rezervne igrače koji su takođe zabrinuto posmatrali kakvo je stanje prve zvezde ekipe.

U jednom trenutku je dresom prekrio glavu, dok su lekari pokušali da procene stanje njegove povrede, a po fotografijama nastalim na licu mesta, deluje da je stopalo već otečeno.

Svakako, uskoro će čitav svet čuti informacije o stepenu povrede Nejmara i da li će biti spreman za naredne mečeve Svetskog prvenstva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati