Fudbal

Direktno.rs

22. 11. 2022. 07:45 0

Brazilci odbrusili Nemcima: Bahati ste, osvajamo SP!

Brazil na grbu ima pet zvezdica, koje predstavljaju uspehe i osvojene titule prvaka sveta iz 1958, 1962, 1970, 1994. i 2002. godine. Ako slavi u Kataru, biće postavljena šesta zvezdica.

Prema mišljenju mnogih, upravo je Brazil najveći favorit u Kataru, iako se trofeju nadaju i Argentinci, Francuzi, Englezi, Nemci, Španci, Portugalci... Svi bi hteli da odu do kraja, da budu prvaci, ali tamo ima mesta samo za jednu reprezentaciju, koja će 18. decembra podići pehar.

U Brazilu, kao i obično, vlada fudbalska groznica i kompletna država mašta da će Nejmar i društvo osvojiti Mundijal po rekordni šesti put. Brazilce prvo čekaju ispiti u grupnoj fazi protiv Srbije, Švajcarske i Kameruna, a prvi meč će "karioke" odigrati u četvrtak protiv naše selekcije.

Nemački "Bild" je u jeku Mundijala objavio tekst sa naslovom "Nejmarov napad arogancije", nakon što je zvezda Pari Sen Žermena objavila na Instagramu fotografiju iz aviona sa šorcem na kojem je na grbu dodata i šesta zvezdica, čime je Nejmar poručio da stiže šesti trofej u Brazil. Ponovo su sjajnog napadača nazvali bahatim i prepotentnim.

Nejmarov saigrač, Rišarlison, tim povodom je na pres konferenciji pred novinarima govorio o napadu Nemaca na njegovog saigrača.

- Bahati su. Mi smo samo sanjari. Sanjamo tu šestu zvezdicu i dobićemo je, sviđalo se to njima ili ne. Ovaj tip je se**nja jer je nazvao Nejmara sebičnim. Ne poznajem ga ni ja, ne želim da znam za njega - poručio je napadač "karioka".

- Želimo to (trofej), to je naš san. Ovde ću vam reći, kad sam došao u sobu i video sliku iz detinjstva, vrteo mi se film u glavi i uhvatila me emocija. Nejmar je to objavio jer je to i njegov san, znamo da želi da osvoji taj trofej, a on objavljuje šta god želi. Nejmar je srećan ovde i mi ćemo biti srećni, to je najvažnije - dodao je Rišarlison.

Devetka Brazila imala je povredu nekoliko nedelja pre početka priprema za Mundijal, ali uspeo je da se oporavi na vreme, čak i da zaigra u nekim utakmicama za Totenhem pre dolaska u Torino sa ostatkom ekipe.

- Sada sam dobro. Nisam na 100, već na 200 odsto. Mislim da smo spremni da krenemo. Svi su tužni kada nisu spremni za igru, posebno kada se radi o Svetskom prvenstvu. Znate šta je bilo sa Benzemom, ja sam isto prošao kroz taj strah. Verujem da je Karim sada jako tužan, bio mu je san da se ovde takmiči sa ostalima. Želim snagu i njemu i njegovoj porodici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati