Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

12. 11. 2022. 23:15 20

Dejanu Stankoviću već spremaju otkaz u Sampdoriji?!

Dejanu Stankoviću se izgleda sprema otkaz posle samo mesec dana u Sampdoriji i četiri vezana poraza. On se nije nalazio na klupi protiv Lećea (0:2), a italijanski "Skaj sport" piše da je na stadionu nastao haos posle izgubljene utakmice.

- Navijači su bili besni i pokušali su da blokiraju izlaze na stadionu 'Luiđi Feraris', poznatom i kao ' Marasi'. Hteli su da zadrže igrače i direktore unutar stadiona. Tenzija je "probila plafon", a Stanković je izgledao uzrujeno dok je sa tribina gledao utakmicu usled kazne zbog isključenja na prethodnom meču - pišu italijanski mediji.

Đanluka Di Marcio, najpoznatiji italijanski novinar, obelodanio je da je trenutni Stankovićev tim spreman da ga smeni, a na njegovo mesto bi mogao da dođe prekaljeni Klaudio Ranijeri.

- To upravi verovatno neće poći za rukom, jer ih je Ranijeri već odbio kada je Marko Đampaolo dobio otkaz pre više od mesec dana - napisali su.

Stanković je u Sampdoriju stigao 6. oktobra i od tada je upisao dva trijumfa, od kojih je jedan u Kupu Italije, jedan remi i čak pet poraza.

Mogući novi trener italijanskog tima Ranijeri je najbolje dane imao na klupi Lestera, koji je vodio do titule prvaka Premijerlige, a u Sampdoriji je bio od oktobra 2019. do juna 2021.

Podsetimo, bez posla je od januara, kada je dobio otkaz u Votfordu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati