Fudbal

M. Z.

06. 11. 2022. 18:14 1

Gol za bod: Andrić sprečio poraz Klermona

Fudbaleri Klermona uspeli su da osvoje bod u meču 14. kola Lige 1, budući da su kod kuće odigrali sa Monpeljeom 1:1. Poraz domaćina sprečio je naš Komnen Andrić, koji je u 62. minutu matirao goste. Imao je naš napadač šansu da uveća golgeterski saldo, međutim nije uspeo da realizuje penal u 41. minutu.

Nije dobro počeo meč za Klermon kod kuće, pošto je Monpelje došao do prednosti u 10. minutu, kada je penal realizovao Savanije.

Mogao je francuskom napadaču da se revanšira Komnen Andrić, budući da je dosuđen penal za domaće u 41. minutu. Šutirao je bivši napadač Dinama u levi ugao, ali ga je pročitao golman gostiju i zaustavio mu je udarac.

Pa ipak, nije to demoralisalo Komnena Andrića, pa je u drugom poluvremenu izrastao u junaka Klermona. Iskontrolisao je sjajan centaršut Rašanija, primirio je loptu i zatim poslao snažan i precizan šut pod prečku, kojim je, ispostavilo se kasnije, postavio konačan rezultat.

Ali, mogao je Klermon i do sva tri boda. Naime, u 77. minutu je dosuđen novi penal na meču, jer je Suke preoštrim startom skrivio najstrožu kaznu, loptu je na belu tačku postavio Kjei, ali je pogodio prečku, pa je tada iščezla šansa da domaćin može do sva tri boda.

Posle ovog remija Klermon je na 10. mestu Lige 1 sa 19 bodova, dok Monpelje ima 13 i nalazi se na 14. poziciji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati