Fudbal

Direktno.rs

02. 11. 2022. 17:27 0

NOVO RUHO Radnički dobio svoj autobus (FOTO)

Abiciozna uprava Radničkog trudi se da na svakom koraku digne kragujevački klub na još više grane. Da je tako, svedoči i najnoviji detalj, pa su tako Kragujevčani dobili brendirani autobus, čime ne može da se pohvali mnogo superligaša.

Igraju dobro fudbaleri Radničkog ove sezone, trenutno se nalaze na poziciji koja garantuje učešće u plej-ofu, a njihove partije na terenu prate potezi i van terena, gde se na sve načine dodatno popularizuje klub.

Tako je, ispred stadiona "Čika Dača", osvanula slika koja će da obraduje sve one kojima je Radnički blizak srcu. Naime, Kragujevčani su dobili svoj autobus - naravno, crvene boje, baš u skladu boje dresova Kragujevačana, uz veliki grb kluba na sredini autobusa.

Kao što je bilo reči, nema veliki broj superligaških klubova brendirani autobus, pa su time mogli da se podiče Crvena zvezda, Partizan, Čukarički... Sada se tom odabranom društvu priključio je kragujevački Radnički.

Da podsetimo, izabranici Dejana Joksimovića ove sezone pružaju veoma dobre partije, pa su posle 17 kola na osmoj poziciji, koja vodi u plej-of. Kragujevčani su osvojili 22 boda, imaju tri više od prvog pratioca Kolubare i imaju priliku da se do kraja zimske pauze dodatno učvrste na mestu koje garantuje odmeravanje snage sa najjačima posle 30. kola.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati