Fudbal

[ Izvor: "Atletik"/Sportske.net ]

31. 10. 2022. 09:44 0

BUUM Da, Inter želi Mesija i ubeđeni su da stiže!

Rukovodstvo fudbalskog kluba Inter Majami uvereno je da će Lionel Mesi postati njihov novi igrač narednog leta, piše "Atletik".

Iako se šuška o njegovom mogućem povratku u Barselonu, pa čak i o ostanku u Pari Sen Žermenu koji mu priprema bogati ugovor, Lionel Mesi je trenutno najbliži odlasku u MLS ligu, odnosno u Inter Majami.

To je nešto što se najavljivalo godinama unazad. Sam on je pričao o tome kako ne bi imao ništa protiv da u smiraj svoje karijere krene put Sjedinjenih Američkih Država, a sada se taj period bliži. Naime, "Atletik" piše da su čelnici kluba iz Majamija dobrano "zagazili" u priču oko Mesijevog dolaska i da bi sve moglo biti ozvaničeno nakon Mundijala!

Vlasnici Dejvid Bekam i Horhe i Žoze Mas lično obavljaju pregovore sa njegovim predstavnicima uz nadu da će on narednog leta postati novi fudbaler kluba sa Floride.

Barselona će takođe pokušati, piše isti izvor. Pritiskaće dokle god bude bilo šansi da se Mesi vrati na "Kamp nou".

Njemu narednog leta ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, biće slobodan agent i bez sumnje dobiće abnormalnu platu i novac za potpis.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati