Fudbal

Direktno.rs

05. 10. 2022. 10:07 0

Ćavi pobesneo na sudije, evo i ZAŠTO (VIDEO)

Sudije su bile u centru pažnje na meču Intera i Barselone u derbiju trećeg kola Lige šampiona, a trener Katalonaca Ćavi Ernandez bio je besan posle meča! On je snimljen kako preti sudijama ove utakmice, a posle duela ih je javno kritikovao.

Barseloni je poništen jedan pogodak, a u situaciji u kojoj je Denzel Damfris vrlo jasno igrao rukom u svom kaznenom prostoru penal nije sviran za Katalonce.

- Popi*deo sam zbog situacije kroz koju smo morali da prođemo. To je nepravda, već sam rekao da sudije moraju da se oglase jer ja ništa ne razumem, Sudija nije hteo da mi ponudi objašnjenje za svoje odluke na kraju meča - rekao je besni Ćavi nakon meča.

On smatra da je njegov tim samo zbog sudija izgubio ovaj meč, a takođe je optužio domaću ekipu da namerno nije na pravi način vodila računa o terenu pred ovaj meč.

- Nije trebalo da izgubimo ovaj meč. Zaslužili smo da pobedimo, ali je sudija imao drugačije ideje! Može se reći i da je Inter manipulisao sa visinom trave kako bi nas usporio i uticao na naše pasove. Pogledajte Real Madrid, oni nikada nemaju ovakve probleme u Ligi šampiona, samo mi - odapeo je otrovne strelice Ćavi.

Na kraju je španski stručnjak tražio da sudije počnu da drže pres konferencije posle mečeva!

- Mislim da bi sudije trebalo da drže pres konferencije i da objašnjavaju svoje odluke. To je jako bitno za fudbal, kako bismo bolje razumeli zašto donose odluke - naveo je Ćavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati