Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

01. 10. 2022. 20:06 0

Roma bez Murinja savladala Inter

Fudbaleri Rome savladali su Inter u Milanu rezultatom 2:1 u okviru osmog kola italijanske Serije A. Žoze Murinjo je posle tri uzastopna poraza od svoje bivše ekipe konačno uspeo da savlada "neroazure" i to u gde večeras nije vodio svoj tim zbog suspenzije na prethodnom meču.

Ekipu je vodio pomoćnik Salvatore Foti, Portugalac je iznenadio mnoge ostavivši Tejmija Abrahama na klupi, ali na kraju rezultat govorio da nije pogrešio. Domaćin je bolje otvorio meč i to se i videlo već tokom prvih nekoliko minuta, pa je prvi i stigao da zatrese mrežu u 10. minutu meča kada je pogodio Džeko.

Pogodak je na početku priznat, ali je nakon VAR intervencije poništen zbog ofsajda. To nije pokolebalo pulene Simonea Inzagija koji su stigli i do regularnog pogotka, Federiko Dimarko se našao na ivici kaznenog prostora i nakon dodavanja Barele preciznim udarcem matirao Patrisija u 30. minutu.

Roma je odgovorila ekspresno na najbolji mogući način, devet minuta kasnije Spinacola je uputio dobar centaršut s leve strane, a Paulo Dibala uhvatio je dobar volej u praktično ugurao Handanovića u gol.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati