Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 09. 2022. 06:00 16

Srbija u prvih 10 favorita za osvajanje Mundijala

Ugledni britanski "Gardijan" napravio je analizu uoči Mundijala u Kataru, a nakon poslednjih zvaničnih reprezentativnih mečeva u prethodnih sedam dana. Autori članka napravili su popis nacionalnih timova, učesnika Svetskog prvenstva, kao i redosled favorita na predstojećoj planetarnoj smotri.

Prema njihovom mišljenju, Srbija je trenutno 10. kandidat da podigne pehar u Kataru. U odnosu na prošlu listu "Gardijana", Srbija je skočila za čak pet pozicija.- Optimizam Srbije se čini opravdanim. U izvanrednoj su formi, pobede nad Švedskom i Norveškom ukazuju na to da je Dragan Stojković usadio zrelost i balans u tim i tako upotpunio duh, koji nesumnjivo poseduju. Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović su pogađali u Oslu, a prvi je postigao het-trik i protiv Švedske. Teška grupa u Kataru ne bi trebalo da ih plaši - piše u tekstu.

Prvi favorit da osvoji Mundijal prema ovom listu je Brazil, koji je na poslednjih 29 mečeva izgubio samo jednom. Doduše, protiv Evropljana je igrao samo tri puta od poraza od Belgije u četvrtfinalu prošlog Svetskog prvenstva u Rusiji.

U prvih 10 favorita su još Argentina, Španija, Holandija, Nemačka, Danska, Francuska, Hrvatska i Engleska.

Srbija će na Mundijalu igrati u grupi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati