Fudbal

Direktno.rs

29. 09. 2022. 09:24 0

Luda promocija pojačanja: Slikanje sa LAVOM (VIDEO)

Grk Kostas Manolas je nedavno stigao u Šardžah, klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Najavili su ga tamo kao "grčkog ratnika", a kada su tu kovanicu plasirali - on se sigurno nije nadao da će morati da iskaže veliku dozu hrabrosti već prvih dana u novom klubu.

Manolas je u karijeri bio na terenu pored raznih komplikovanih i pored veoma nezgodnih rivala. Ovoga puta je bio i pored jednog preopasnog. Na slikanju su iz uprave Šardžaha smislili da se on slika pored lava. Deluje kao skirvena kamera i to je Manolas verovatno i pomislio…

U toku snimanja Manolasa je lav malo i uplašio, a delovalo je da se posle ovoga Grk nije vraćao na slikanje sa opasnom životinjom.

Manolas je u Emirate inače otišao posle sjajne karijere u kojoj je igrao za AEK, Olimpijakos, Romu i Napoli, a prethodnog proleća se vratio u Pirej, gde je osvojio titulu šampiona Grčke. Sa 31 godinom je rešio da ode u Emirate, gde igrači njegovog iskustva i njegovih godina imaju veoma unosne ugovore. Ipak, da bi igrali u UAE ovakvi igrači moraju i da se susretnu sa lucidnim idejama poput ove.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati