Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 09. 2022. 18:41 1

Povredio se Luka Modrić

Luka Modrić povređen se vraća sa reprezentativne dužnosti. Fudbaler Real Madrida odigrao je oba meča za Hrvatsku u septembarskom reprezentativnom terminu u kome je Hrvatska izborila plasman na finalni turnir Lige nacija.

U Madrid se vraća sa povredom zbog koje ga na terenu neće biti osam do deset dana, preneli su španski mediji. Navodno, radi se o premoru mišića koji je praćen bolom u kuku.Klub je vest potvrdio nakon što se pojavila vest da je Modrić propustio trening i da je samostalno radio u teretani.

U Realu se nadaju da će Modrić biti spreman na vreme za El Klasiko 16. oktobra, ali ovo kratko odsustvo znači da Karlo Anćeloti neće moći da računa na Modrića u duelima sa Osasunom, Šahtjorom i Hetafeom. Očekuje se da će dobiti nekoliko minuta u drugom duelu sa Šahtjorom tek da se vrati u igru i bude spreman za najvžaniji meč u oktobru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati