Fudbal

M. Z.

18. 08. 2022. 23:15 1

Zrinjski pobedio u 89. minutu, Hajduk bez čuda

Fudbaleri Zrinjskog napravili su korak ka plasmanu u grupnu fazu Lige konferencija, budući da su u prvom meču plej-ofa kod kuće savladali Slovan iz Bratislave sa 1:0. Sa druge strane, splitski Hajduk nije došao do čuda, jer je u Španiji poražen od Viljarala sa 4:2.

Zrinjski je takmičenje u Evropi započeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a ima velike šanse da ga nastavi u grupnoj fazi Lige konferencija.

Došao je tim iz Mostara na korak do cilja, kod kuće je savladao Slovan sa 1:0, pa sada imaju jasan plan - da stečeno odbrane u Bratislavi za sedam dana.

Kada je reč o prvom meču, odluka je pala u 89. minutu, kada je Nemanja Bilbija doneo veliko slavlje šampionu Bosne i Hercegovine.

Hajduk nije dobro prošao poput Zrinjskog, ali to nije bilo ni očekivano, s obzirom na to da mu je rival bio Viljareal, prošlosezonski polufinalista Lige šampiona, koji je na kraju slavio sa 4:2.

Dobro je počeo meč za Splićane, pa su već u drugom minutu poveli, kada je Biuk pogodio posle dodavanja Livaje. Međutim, do kraja poluvremena se "žuta podmornica" razgoropadila, pa je napunila mrežu "bilih".

U 14. minutu je poravnao Morales, da bi pet minuta kasnije Livaja postigao autogol, pa je tako Viljareal brzinski preokrenuo. Nisu se na tome Španci zaustavili, pa su preko Moralesa u 36. i Morena u prvom minutu sudijske nadoknade došli do ubedljivih 4:1.

Hajduk je do kraja uspeo da smanji zaostatak, budući da je Fosati pogodio sa penala u 85. minutu, pa mu je potrebno čudo ne bi li nastavio evropsku misiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati